MEEDIAALERT... Vabariigi Vaenlaste teemal

Hei sõbrad ja antagonistid. Kuulsin, et meie Pressinõukogu oli andnud Raasukesele õiguse Katrin Lusti vastu esitatud süüdistuses detsembris toodud saate kohta (https://tvplay.tv3.ee/kuuuurija/kuuuurija-10299096/).
Raasuke väitis, et teda on rünnatud kui isikut, kellel on õigus eraisiku puutumatusele. Ta juhib Baltikumi suurimat panka Luminori, ta nimetab siiani riigiettevõtete nõukogusid. Ta juhtis Swedi, LHV-d, Eesti Energiat ja Estonian Airi jne.
Raasuke sõimas Nordea töötajajaid terroristideks, töötajate naisesindajat võrldes pedofiiliga. Eestimaalastele viitas kui madalalaubalistele idaeuroopa jussidele, kes ei oska noa ja kahvliga süüa. https://youtu.be/fVBv9ZJCMTE (see video oli tänaseks Youtube-st maha võetud, eks siis panin uuesti üles. Veel lasti)
Selle mehe kätel on sisuliselt Magnitski veri. Ta oli Swedi juhtkonnas ka siis, kui Ukraina presidendi Janukovisthi rahasid pesti Swedist läbi jumal teab kuhu.
Rootsi televisioon tegi üle poole aasta tööd ja avaldas viimase nädala jooksul mitmetunnise ülevaate Swedi skandaalist:
https://www.svtplay.se/video/21170803/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sasong-20-avsnitt-21?start=auto&tab=2019
https://www.svtplay.se/video/21252251/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sasong-20-swedbank-and-the-money-laundering-part-2?start=auto&tab=2019&fbclid=IwAR3oNVKG55YHfehmUZRC2fvOOWvHDp0Iei0LLuHhbi5RYY8YDW4nAzf66z0
Ja Raasuke pesti meie Pressinõukogu poolt puhtaks tehnilistel põhjustel, kuna ta sõnad olid kontekstist välja rebitud. WTF?! Tegelt ka?! See on info, mis mul täna on. Loodan, et see on halb unenägu, mis ei vasta tõele.
See mees ähvardas mind, kui vileppuhujat oma advokaatidega kohtusse anda. Ka selle video lasi ta millegi pärast maha võtta. Panin uuesti üles treileri. (Täispikk video on eemaldatud, treileri leiad siit: https://www.youtube.com/watch?v=mkUYHF8ZUbs)
Täispikka videot ei saagi enam üles laadida, kuigi "intervjuu" alguses annab Raasuke ja Mody ise loa filmida. Nemad filmisid ka mind. Nende vihakõne ja ähvardusi aga avalikkus näha ei saa, kuna nemad seda ei soovi ja taotlevad Youtube-l teab mis põhjustel selle eemaldada. See on lihtsalt halenaljakas ja räägib nii mõndagi sõnavabadusest meie Vabariigis.
Youtube ytleb lihtsalt lkaooniliselt: "The video may have been rejected due to a Terms of Use or copyright violation. Please review our Terms of Use and these copyright basics for more information"
Rikkad teevad mis soovivad, ähvardavad, mõnitavad...vaesed aga kannatagu ja nad ei saa seda isegi avalikustada, kuna rikkur lihtsalt nõuab oma enda vihakõne maha võtmise. Elame näeme, kuhu see saaga jõuab.
Ma usun, et jänkid ei kingi talle seda, ja et temast saab esimene eestlane, kes saab USA-sse sisenemiskeelu rahapesu toimumise eest, mille eest ta peab vastutama, kuna juhtis Swedi kõige kõrgemal tasemel antud perioodil. Magnitski mõrvaga seotud isikud on keelu saanud USAsse siseneda.
Enne kui KAPO minuga ühendust võtab, rääkisin täna Rootsi ajakirjanikule kõik, mida antud kaasusest tean. Kui meie vabariigi (?) institutsioonid oma töö lõpuni teevad ja menetlevad antud teema ma ei tea kuhu suunas, puhun ma vilet nii kõvasti, et Soome, Rootsi, Norra, Taani ajakirjandus kajastab antud fiaskot. Kuna Eesti institutsioonid on rikkurid suukorvistanud.
President Kaljulaid? Peaminister? Õiguskantsler? Meediamogulid? Ametiühingud? Feministid?`ma ei tea kes? Ärkaks nüüd üles! Eesti on muutunud autoritaarsuse musternäiteks Euroopa Liidus peale Ungarit, Poolt, Austriat jne. Palju õnne meile :(
Ootan Raasukese ja kõigi teiste eliidi esindajate kohtuhagisid järgmiste nädalate jooksul. Ostke raamatut Vabariigi Vaenlased, enne kui see eemaldatakse poodide riiulitelt.
Parimatega, Hannes a ka Anti Hegemoon
https://www.apollo.ee/vabariigi-vaenlased.html
https://www.rahvaraamat.ee/p/vabariigi-vaenlased/1221186/en?isbn=9789949889709

Comments

Popular posts from this blog

Pikem lugu Raasukese ülekuulamisest

Raamatu Vabariigi Vaenlased viited

Luminorgate skandaali kronoloogia